Burçlara Göre Gelinlik Seçimi

Gelinlik seçmek her kadın için oldukça zorlu bir süreçtir. Göz önünde bulundurulması gereken birden fazla konu söz konusu olur. Bütçe, vücut tipi, evlenilen mekânın tarzı bu konulardan yalnızca birkaçıdır. Fakat yıldızların bu konudaki görüşü hep atlanır.

Gelinlik seçmek her kadın için oldukça zorlu bir süreçtir. Göz önünde bulundurulması gereken birden fazla konu söz konusu olur. Bütçe, vücut tipi, evlenilen mekânın tarzı bu konulardan yalnızca birkaçıdır. Fakat yıldızların bu konudaki görüşü hep atlanır. Oysaki burçlar karakterimizi, hayata bakış açımızı ve duruşumuzu etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Hayatımızdaki birçok noktada söz sahibi olan burcumuz elbette ki kıyafet tercihlerimizi de etkiler. Dolayısıyla düşünme sürecini en aza indirebilmek adına gelinliği burcunuzla beraber kararlaştırmak oldukça yerinde bir karar olacaktır. Bu sayede zamandan da tasarruf ederek gelinlik seçmek için harcayacağınız vakti düğününüzle ilgili diğer detaylar için harcayabilirsiniz. Şimdi burçlara göre gelinlik modelleri ile kendinize en uygun gelinliği bulmanın tam zamanı.

Koç Burcu Gelinlik Modelleri

Girdiği ortamda sade ve asil görünümüyle dikkat çekmeyi seven koç burcu gelinleri, taşsız ve süssüz ama yerinde dekolteye sahip gelinliklerle oldukça şık bir görünüme kavuşabilir. Bacak dekolteli gelinlik modelleri koç burcu kadınları için oldukça ideal bir seçimdir. Çünkü bu burcun kadınları sade olduğu kadar seksi görünmeyi de severler. Ayrıca modern ve sade gelinlik çeşitleri de koç burcu gelinleri için oldukça uygundur. Duvak konusunda da abartmayı sevmeyen koç burçları gelinliğini duvaksız kullanmayı tercih edebilir. Buna ek olarak gelinliği tamamlayacak abartısız bir duvak da kullanabilir.

Koç burcu gelinlik SEÇİMİ  

Boğa Burcu Gelinlik Modelleri

Lüksten ve kaliteden hoşlanan boğa burcu kadınları için gelinlik çeşitleri sorulduğunda cevap Fransız dantelli ve ham ipekli gelinliklerdir. Kadınsılığını ön plana çıkaracak olan sırt ya da göğüs dekoltesi onu mutlu edecek detaylardandır. Vücudu saran balık gelinlik modeli de boğa kadınının elegant görünme isteğini karşılayacak bir seçimdir. Aynı zamanda özenmemiş görünümü veren çok sade, kolsuz gelinlikler de onları mutlu edecek seçenekler arasındadır. Duvak olarak da minik bir şapka tercih edebilirler. 

   

İkizler Burcu Gelinlik Modelleri

Deli dolu olan ikizler burcu gelini, klasik bir gelinliğin içinde kendini iyi hissetmez. Bu yüzden alışılmışın dışında olan modeller ikizler burcu gelinlik tercihleri arasındadır. Dökümlü kumaşlardan yapılmış bir gelinlik onlar için mutluluk kaynağı olabilir. Uzundan ziyade alışılmışın dışındaki kısa gelinlik modelleri de ikizler burcu için kullanışlıdır. Egzotik detayları olan, dekolteli ve rahat gelinlik çeşitleri ile ikizler burcu kadını peri kızına dönüşebilir. 

  

Yengeç Burcu Gelinlik Modelleri

Oldukça evcimen olan yengeç burcu kadını için gelinlik oldukça önemlidir. Taş dokunuşları, payetler yengeç burcu gelinlik modelleri için olmazsa olmazdır. Aynı zamanda kabarık ve çan şeklindeki eteğe sahip olan gelinlikler de onlar için tercih edilebilecek modeller arasındadır. Aşırı şatafattan uzak fakat kendini belli eden modelleri oldukça severler. Özellikle romantik bir ambiyans katacağı için inci detayları olan gelinlikler yengeç burçları için yerinde bir tercihtir. Tam beyazdan ziyade kırık beyaz tonlarında da tercih yapabilirler. 

  

Aslan Burcu Gelinlik Modelleri

Gelinliğini asla düz ve sade tercih etmeyecek birileri varsa o tartışmasız aslan kadınıdır. Şatafatı, gösterişi oldukça seven aslan burcu gelinler için en uygun gelinlik çeşitleri kabarık ve süslü olanlardır. Saten ve organza kumaş türleri içinde kendilerini mükemmel hissedebilirler. Bazen gelinliği daha az şatafatlı tercih etseler bile o zaman da mutlaka duvağı oldukça uzun ve gösterişli seçerler. Böylece her zaman olduğu gibi tüm gözleri üzerlerinde toplayabilir ve oldukça büyüleyici olabilirler. Dolayısıyla prenses gelinlik modelleri ve görkemli gelinlik çeşitleri aslan burcu gelinler için uygundur.

  

Başak Burcu Gelinlik Modelleri

Hayatındaki irili ufaklı her detaya büyük önem veren başak burcu kadınları için gelinlik seçimi de oldukça elzemdir. Saten veyahut şifon kumaştan tasarlanan gelinlik modelleri başak burcu gelinlik modelleri arasındadır. Şık detaylı, naif işçilikle tasarlanan gelinlik modelleri ile oldukça alımlı ve asil görünürler. Her ne kadar gelin olsalar da haddinden fazla şatafatı yersiz görürler. Bu yüzden nostaljik gelinlik modelleri de başaklar için oldukça uygun olan modellerdendir.

  

Terazi Burcu Gelinlik Modelleri

Modaya oldukça vakıf olan terazi kadınları, güzelliklerini daha da ön plana çıkaracak olan modellere yönelirler. Romantik detaylarla mutlu olan terazi gelinleri için uygun gelinlik modelleri arasında çiçekli gelinlikler, hafif dekolteli gelinlikler gösterilebilir. Özellikle sırt dekoltesi terazi burcu kadınları için gelinlikte daha tercih edilir bir dekolte çeşididir. Buna ek olarak A kesim gelinlikler de onlar için son derece münasip bir tercihdir.

  

Akrep Burcu Gelinlik Modelleri

Her zaman gizemden ve seksi görünmekten haz duyan akrep burcu kadınları için en uygun gelinlik çeşitleri dar kesimli modellerdir. Buna eşlik eden geniş dekolteler ve derin yırtmaçlar da onları hoşnut eden detaylardandır. Korseli gelinlik modelleri akrep kadınları için ideal modellerdendir. Buna aynı zamanda yırtmaçlı ve illüzyon yakalı modeller de eşlik edebilir.

  

Yay Burcu Gelinlik Modelleri

Şık olmakla beraber rahat olmak da yay kadınları için oldukça önemlidir. Bu yüzden gelinlik olarak da hareket kabiliyetlerini kısıtlamayacak modellere yönelirler. Yay burcu gelinleri için gelinlik modelleri arasında bohem modeller, askılı olan gelinlikler ve şifon kumaştan yapılmış gelinlikler yer alır. Böylece şık olurken diledikleri gibi özgür hareket edebilirler. Duvak olarak da çok uzun olan duvak çeşitleriyle rahat edemeyen yaylar dirsek hizasında olan duvak modelleri ile daha iyi hissedebilir.

  

Oğlak Burcu Gelinlik Modelleri

Her zaman bir miktar gelenekselliği içlerine barındıran oğlak kadınları gelinlik tercihlerini yaparken de klasiklerden gitmeyi severler. Net kesimleri olan, vintage stilli ve hafif kuyruklu gelinlikler oğlak burcu kadını gelinlik çeşitleri arasında yerini alır. Ciddiyetten hoşlanan oğlak kadını az dekolteli modellerle daha iyi hissedecektir. Renkli gelinlikle de yıldızı barışmayan bu burç için gelinlik sadece kar beyaz olabilir.

  

Kova Burcu Gelinlik Modelleri

Sezon trendlerini ve modayı takip etmeyi seven kovalar o yıl en tutulan model hangisiyse onunla kendini daha mutlu bulabilir. Yenilikten yana olan kova burcu gelinleri için gelinlik modelleri arasında uçuş uçuş etekli, renkli ve fırfırlı gelinlik çeşitleri yerini en başta alır. Buna ek olarak dekolteyle hareketlilik katmayı seven kova burcu kendi ruhunu yansıtan eğlenceli modelleri tercih eder. Gelinliklerini oldukça yüksek topuklularla tamamlamak isteyebilirler.

  

Balık Burcu Gelinlik Modelleri

Balık burcu kadınları duygusallığı ve romantikliğiyle ön plandadır. Dolayısıyla onu mutlu kılan gelinlik çeşidi de daha dramatik ve romantik olan modellerdir. Sert hatlara sahip olmayan gelinlik modelleri balık burcu gelinleri için oldukça münasiptir. Yerinde işlenen payet ve pul detaylarının yanı sıra kararında olan hafif tül işlemeleri de bu gelinleri oldukça hoşnut edecektir. Buna uygun topuklu ayakkabılar ve duvakla da peri kızına dönüşen balık burcu kadını tüm gözleri üzerinde toplayarak herkesi büyülemeyi başarır.

  

Gelinlik Randevusu Al

Hayallerini süsleyen gelinlik için randevu almayı unutma!
İlk defa gelinlik seçimi için randevu almak için formu doldurunuz

Kişisel Bilgileriniz Üçüncü Şahıslarla ve Çözüm Ortaklarıyla paylaşılmaz
KVKK- BAŞVURU FORMU

WhatsApp WhatsApp
X
×
{ "data":[{"event_name":"ViewContent","event_time":1683711502,"action_source":"website","event_id":"event.id.123","event_source_url":"https://www.yesimgelinlik.com/blog/gelinlik/burclara-gore-gelinlik-secimi-3512","user_data":{"client_ip_address":"34.96.146.40","client_user_agent":""}}],"test_event_code":"TEST79575"}